Prednosti naših proizvoda

ZAŠTO ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA?

Na prvom mestu zbog ekonomske isplativosti

ALU i PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterani i ekonomični.

Aluminijumska i PVC stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski i PVC profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugradjenog elementa. Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i usteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje. Veliki izbor boja ne sputava ostvarivanje arhitektonskih zamisli tako da arhitekte rado posežu za ovim materijalima.

ŠTA DOBIJATE?

ALU i PVC prozori znače udobnost stanovanja i sigurnost za celi život. Savršena solucija i investicija za srećnu budućnost.

Novo vreme donosi nove materijale i načine njihovog korišćenja radi poboljšanja različitih aspekata življenja. Tako je i ALU i PVC stolarija ušla u naše živote izmedju ostalog, sa ciljem da smanji račune i ulaganja pri opremanju stana. Iako je prilikom ugradnje ove stolarije potrebno izdvojiti znatno više novca nego za drvenu, ta investicija se vrlo brzo isplati, kako u pogledu održavanja, tako i u pogledu uštede toplotne energije.

ALU i PVC stolarija može da smanji iznose računa za grejanje zimi. Takodje, leti osigurava manje ulaženje toplote u stan - što opet smanjuje troškove korišćenja klime. Na duže staze, višestruko se isplati. Povoljan odnos kvalitet-cena čini da ALU i PVC stolarija bude Vaš prvi izbor pri renoviranju ili gradnji kuće.

  Prednosti ALU i PVC stolarije nad drugim materijalima su brojne, navešćemo samo neke:
 • Jednostavna je za održavanje - povremeno prebrisati mekom krpom umočenom u sapunicu, pojedine delove po potrebi podmazati prema uputstvu proizvodjača;
 • Nije potrebno farbanje
 • Nema truljenja i rasušivanja - drveni elementi su podložni truljenju što ovde nije slučaj; za razliku od drvenih elemenata ovde nije potrebna dodatna zaštita;
 • Nema deformisanja –aluminijumski i plastični profili su čvrsti i izdržljivi, otporni su na udarce i ne upijaju vodu;
 • Otporna prema gorenju – Aluminijumski profili ne gore, osim na ekstremno visokim temperaturama, dok ćeplastični profili goreti samo ako su izloženi jakom izvoru toplote, ovaj materijal je označen kao samogaseći;
 • Odlicna toplotna i zvučna izolacija - savremeni prozori su napravljeni od dva sloja stakla čime se u kombinaciji sa ALU i PVC ramovima postiže jos veći uspeh u smanjenju gubljenja toplote.
 • Izradjuje se u različitim stilovima, sa različitim mogućnostima - koje mogu zadovoljiti različite potrebe;
 • Ekološki je opravdana - iako je Aluminijumu i plastici potrebno dosta vremena da bi se razgradila u prirodi pohvalno je što se ALU i PVC materijali mogu reciklirati a takođe i pri izradi štede energiju;
 • Lako se ugradjuje!

PROVEREN KVALITET

Bez obzira da li se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je neobično važno odabrati pravu stolariju.

ALU i PVC materijal, odnosno stolarija, je vaša najbolja solucija. Mi izrađujemo stolariju visokog kvaliteta i za to se brinu naši iskusni majstori.

ALU i PVC i u Vašem domu - Ekonomično i trajno

ALU i PVC stolarija je primer vrhunske tehnike i dizajna. Ima mnogo razloga da se odlučite da dotrajalu stolariju zamenite modernim i ekonomičnim materijalima koji će vaš dom mnogo godina štititi od nepovoljnih vremenskih uslova a vama osigurati miran san bez visokih računa na koje ste navikli ...

PROZORI I VRATA - Vaš pogled na svet

Prozori i vrata s prozorima donose svetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dela i formiraju u suštini ukupnu sliku kuće. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade.

KVALITET - Naši proizvodi su visokog nivoa kvaliteta! Jedino tako se i može opstajati i razvijati u uslovima sve veće konkurencije.

ISKUSTVO - Brojne reference su poziv da nam i Vi ukažete poverenje. Jednostavno, odlučite se za ulaganje koje će u vam se veoma brzo isplatiti.

Ukrotite vreme!

ALU i PVC prozori i vrata - Jaka zima ili vruće leto: Naši prozori i vrata omogućuju da se dobro osećate u vašem domu i istovremeno znatno štedite energiju bez većeg gubitka prirodne svetlosti.

NOVOSTI !

Na Vaš poziv u mogućnosti smo da Vam ponudimo stručnu konsultaciju uz sva dodatna objašnjenja i sugestije. Vaše je da nas pozovete i naše stručno lice će Vam pružiti informacije u najkraćem mogućem roku.

PITANJA?

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva i rada u ovoj oblasti pokušaćemo da vam pomognemo pri odabiru tipa i vrste stolarije koja će se naći u vašem domu. Sama pomisao na kupovinu i zamenu stolarije za većinu naših sugrađana predstavlja težak, naporan i ponekad stresan proces. Prvo se obično postavlja pitanje kako da se izaberu pravi prozori i vrata. Pokušaćemo da vam malo bliže pojasnimo neke detalje i pojedinosti vezane za prozore napravljene od drveta, PVC-a i aluminijuma.

Ako želite da Vam pošaljemo dodatne infromacije u vezi sa našim proizvodima ili ako želite da Vam pošaljemo ponudu na osnovu Vaših dimenzija stolarije molimo Vas da pošaljete upit na našu mejl adresu noval_doo@yahoo.com ili nas pozovite na telefon 032/ 227 716.